Головне

Тренер та гравці збірної Уругваю у захваті від бази "Металіста"

01.09.2011 08:52 301 0

Тренувальні умови на базі "Металіста" в Широкому перебувають на найвищому рівні, гідному провідних європейських та південноамериканських збірних.

Про це напередодні гри проти збірної України сказав Оскар Табарес, тренер команди Уругваю, котра готується у Харкові, пише сайт "Металіста".

"Якби мені коли-небудь випала шанс побувати тут ще, я б з радістю їм скористався. Я хотів би подякувати всім за прийом, за надані умови. За якістю поля, розміщення, роздягалень і взагалі всього видно, що клуб прагне до максимального рівня", - почав він.

"І якщо навіть з таким рівнем інфраструктури клуб продовжує рости ... Це вражає. Я думаю, будь-яка з команд, які будуть виступати в Євро-2012, була б рада розміститися тут. Якби ми брали участь в цьому турнірі, ми б почувалися тут комфортно і просто чудово", - запевнив він.

"Бажаю вам вдало провести майбутній Євро-2012. Також бажаю успіхів футбольного клубу "Металіст", які живе і тренується в таких умовах. Тут є все, щоб рости і досягати найвищих результатів", - резюмував тренер.

Уругвайські гравці казали, що чекали побачити щось набагато більш просте, а на ділі здивувалися ідеального полю "всього лише" тренувальної бази, а також інфраструктурі комплексу, якої вони, завдяки паузі в тренуваннях "Металіста", сповна скористалися.

Тепер, за словами футболістів, багато з яких виступають у провідних європейських клубах, вони чекають наступного тренування, яка пройде завтра ввечері на стадіоні і де їм організатори візиту з боку ФК "Металіст" пообіцяли ще більш ідеальне поле.

Коментарі ()