Головне

Михайленко: Впевнений, що "Дніпро" може відіграти у "Фулхема" три голи

19.08.2011 22:58 470 0

Попри низівну поразку від лондонського "Фулхема" у першій грі Ліги Європи "Дніпро" зберігає шанси на вихід до групового етапу, треба лише бути стійкими психологічними та вдало користатися з нагод, котрі випадуть.

Про це ТСН заявив екс-капітан, а нині тренер дублерів дніпропетровської команди Дмитро Михайленко. 

"Я впевнений, що нашій команді до снаги відіграти три м'ячі. Адже можна згадати останні півгодини, коли "Дніпро" володів перевагою, а гравці "Фулхема" виглядали дещо розгубленими, у них не виходило організувати хоч якусь контргру", - каже він.

"Але для того, щоб реалізувати задумане, важливо не пропустити і самим забити швидкий м'яч. В історії футболу немало випадків, коли команда відігравалася після такого гольового переваги з боку суперника. Тому кінцівка гри налаштовує на оптимістичний лад. Залишилося тільки дочекатися матчу на "Дніпро-Арені", - зазначив Михайленко.

"Упевнений, трибуни поженуть команду вперед з перших же хвилин. Важливо, щоб на боці українців було ще й везіння", - відзначив він.

На думку тренера, на перебіг подій у першій грі вплинув перший гол "Фулхема", після якого англійці вдало зіграли на контратаках.

"Звичайно, за підбором гравців "Дніпро" не пасе задніх. Але щоб досягти взаєморозуміння на полі, потрібен час. Деякі футболісти поповнюють заявку команди вже під час тренувального процесу, тому складно від них відразу щось вимагати. Не варто забувати також і про суперника, який завжди заряджений на протидію. Якщо взяти "Фулхем", то це дуже серйозний опонент", - підсумував Михайленко.

Коментарі ()