Головне

Воронін: У Москві я б зайнявся проблемами з пробками і парковками

04.08.2011 20:53 388 0

Пробки на дорогах, система парковок, робота громадського транспорту, відсутність безкоштовних туалетів - проблеми, котрі відрізняють Москву від цивілізованих міст світу.
 
Про ці недоліки столиці Росії нападник московського "Динамо" і національної збірної України Андрій Воронін розповів "Советскому спорту", відповідаючи на питання, чим він би зайнявся, якби знаходився на посту мера Москви.

"У першу чергу я б розрулив проблеми з пробками. Машини старше 10-12 років взагалі не впускав до міста. І вантажівкам би заборонив в'їзд до столиці, принаймні на вихідних", - почав він.

"Поміняв б систему парковок. В Європі все набагато зручніше влаштовано. А в Москві, буває, і так одна смуга руху, а по краях ще й машин понаставляли. Півтори години виїжджаєш звідти", - каже Андрій.

"Крім того, зробив би так, щоб метро працювало цілодобово. Хоча б раз на годину, але транспорт повинен працювати і вночі. Потрібні й безкоштовні туалети по всьому місту, з цим у Москві, наскільки знаю, проблеми ", - доав Воронін.

Коментарі ()