Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" грає внічию в Донецьку

30.07.2011 15:15 812 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" грає внічию в Донецьку

У центральному матчі 4 туру чемпіонату України донецький "Металург" і київське "Динамо" зіграли в "суху" нічию 0:0. Гра видалася млявою і не багатою на гольові моменти. Тим не менш суддя не зарахував два голи "Металурга" у ворота "Динамо".

У "Динамо" моментів практично не було. Напад "Динамо" в цій грі склали Ідейе і Шевченко, але жодного удару у площину воріт обидва футболісти так і не зробили.

У господарів активними були Соарес та Дімітров, і Шовковському довелося кілька разів рятувати свою  команду після "ляпів" у захисті Хачеріді.

Другий тайм цієї гри не змінив малюнку. "Металург" грав як дозволяло "Динамо", а гості в це день дозволяли майже усе. Щастя "Динамо", що "Металург" це далеко не "Рубін"...

Заміни Сьоміна в другому таймі не внесли якості в гру "Динамо". Нінкович й Алієв були продовженням блідої гри столичної команди. Донецький "Металург" продовжував грати у свою гру і почав її "сушити" десь з хвилини 70.

Скористатися пасивністю господарів кияни не зуміли. Однотипні навіси та простріли у штрафну господарів були легкою здобиччю гравців оброни та Бандури. Навіть у завершальну 10-хвилину штурму воріт "Металурга" у гостей не вийшло.

Після фінальнгого свистка трибуни донецького стадіону скандували: "Молодці".

А ось Юрій Сьомін в післяматчевому коментарі навіть заявив, що його команда мала перевагу в цьому матчі. Так, Юріє Павловичу, але біда лише в одному, що такої переваги не вистачить навіть на нічию у матчі-відповідь з "Рубіном".

Коментарі ()