Головне

Прем'єр-ліга. "Арсенал" - "Дніпро". Кучук і Рамос розписали мирову. ВІДЕО

11.07.2011 18:40 1052 0
Прем'єр-ліга. "Арсенал" - "Дніпро". Кучук і Рамос розписали мирову. ВІДЕО

Київський "Арсенал" не зміг втримати перемогу у матчі проти команди Хуанде Рамоса. На 89-й хвилині дніпропетровці зрівняли рахунок і врятувалися від поразки.

Тренер "Дніпра" продовжує експерементувати зі складом своєї команди. З перших хвилин матчу вакантне місце Євгена Селезньова зайняв не Олександр Гладкий, як було прогнозовано, а Дмитро Льопа. Також дивним видалося рішення наставника "Дінпра" залишити на лаві запасних одного із основних оборонців - Андрія Русола. Через ушкодження не був заявлений на цей матч також новачок клубу Дерек Боатенг, а Інкум не взяв участі у грі через те, що знаходиться у розташуванні збірної Гани.  В свою чергу Кучук залишив на лаві запасних Ковпака і Аржанова, а місце у воротах довірив Євгену Боровику.

В першому таймі "Дніпро" контролював гру. Незважаючи на не надто швидкий темп поєдинку дніпропетровці володіли ініціативою, проте голи у перші сорок п'ять хвилин забивали суперники. На 17-й хвилині після чи то удару, чи то прострілу Польового м'яч опинився просто на голові Мазілу, який відкрив рахунок,  розістрілявши Лаштувку.

"Дніпро" продовжував комбінувавти, а вираз обличчя головного тренера клубу не віщував нічого поганого. До 38-ї хвилини. Саме тоді той же Мазілу увійшов у штрафний майданчик з правого флангу і пробив голкіпера "Дніпра", подвоївши рахунок. От тоді Рамос почав відверто нервувати. Кінцівку першого тайму дніпропетровці провели біля воріт "Арсенала", проте м'яч ніяк не хотів летіти у ворота Боровика. Удар Матеуса пройшов у сантиметрі від стійки, а Коноплянка зі штрафного влучив у поперечину. Дуже грамотно першу половину зустрічі відіграли оборонці "Арсенала".

На початку другого тайму Рамос поміняв Льопу на Антонова і вгадав із заміною. Олексій органічно увійшов у гру і вже на 55-й хвилині ефектним ударом головою відправив м'яч у кут воріт "Арсенала". А за хвилину до цього Міколюнас у власному штрафному майданчику незрозуміло чому закрив м'яч від свого голкіпера і зіграв рукою. Матеус без шансів для голкіпера киян реалізував пенальті. 

"Арсенал" продовжив грати на контратаках. Мазілу двічі виходив на побачення з Лаштувкою, проте забити не зміг. А допоміг "канонірам" повести у рахунку Ротань. Піся подачі з кутового капітан "Дніпра" і голкіпер не розібралися, і Руслан переправив "шкіряного" у власні ворота. При чому ще й отримав ушкодження, зіткнувшись із Джуліано.

До самого фінального свистка "каноніри" глибоко "сиділи" на своїй половині поля і, здавалося, що команда зможе втримати переможний рахунок у цій зустрічі. Рамос пішов ва-банк і кінцівку поєдинку команда догравала лише з одним номінальним захисником.  І знову вгадав, випустивши Гладкого, який за хвилину до закінчення основного часу зробив скидку на Антонова. Олексій проштовхнув м'яч повз голкіпера господарів і поставив крапку у цьому протистоянні.

"Арсенал" надійно і впевнено відіграв у обороні, "Дніпро" зробив акцент на атаку.  Дніпропетровськ хоче в Лігу Чемпіонів, "каноніри" - у Лігу Європи. Але якщо гра, яку показав "Арсенал" виглядала злагоджено, результативно і може принести бажаний результат, то Хуанде Рамосу треба задуматися над зміцненням саме оборонної лінії свого клубу. Адже у такій бажаній Європі грають хлопці, які не пробачають тих моментів, що сьогодні мав Йонуц Мазіла. Та й атаками, побудованими на довгих передачах з глибини у бік воріт суперника там нікого не здивуєш.

Коментарі ()