Головне

Пінколіні: "Мене запросив до збірної адміністратор "Динамо"

09.06.2011 17:05 327 0

Тренер збірної України з фізичної підготовки, італієць Вінченцо Пінколіні не очікува, що його запросять працювати з командою.

Про це заявив сам італієць, розповідаючи про те, як він отримав запрошення працювати в українській національній команді.

"Для мене запрошення стало сюрпризом. Я вже збирався у відпустку, коли адміністратор київського "Динамо" Віктор Кашпур, який працює і зі збірною, повідомив мені цю новину. Він сказав, що моя відпустка, швидше за все, скоротиться, оскільки мене хоче бачити в головній команді Олег Блохін", - сказав він.

"Я зустрівся з тренерським штабом української команди і, отримавши пропозицію працювати, відразу погодився. Для мене це велика честь і хороший шанс, використовуючи свій досвід, допомогти українській збірній", - зазначив Пінколіні.

Тренер зазнаичв, що у команді прекрасна атмосфера.

"Під час першого тижня роботи я відчув прекрасну атмосферу в команді, всі тренери дуже доброзичливі. У такому оточенні працюється в задоволення: ми добре розуміємо один одного. Євро-2012 - перший великий турнір в такій молодій країні, як Україна. Це грандіозна подія, і я справді щасливий наданій можливості попрацювати в цій команді", - цитує італійця championat.ru.

Коментарі ()