Головне

Попов: Можна трохи заспокоїтися, але лише до гри з "Арсеналом"

08.05.2011 13:47 308 0

Київське "Динамо" наразі виконало лише одне з двох завдань, котрі стояли перед командою напередодні завершальної частини сезону.

Про необхідність концентрації перед вирішальними матчами в Кубку України нагадав із допомогою клубної прес-служби захисник Горан Попов.

"У першому таймі в нас були два-три моменти. Гусєв провів хороший м'яч після помилки захисників "Карпат". Якби ще й Вукоєвич забив, було б легше. Але навіть після того, як ми забили вдруге, я знав, що буде важко, тому що ми відійшли трохи назад і стали грати не так, як розпочали", - згадує македонянин.

"Останні 20 хвилин були особливо важкими для оборони та гравців середини поля. Так сталося, що господарі забили, і в наших лавах почалася невелика метушня, але оборона зіграла надійно. Все закінчилося добре, і тепер ми думаємо про перемогу над "Арсеналом" та подальший вихід до фіналу", - сказав він.

"Відпустка? Я про це не думаю. Хочу грати. У мене було багато травм на початку сезону, тому зараз я просто хочу грати у футбол. А час, щоб відпочити, ще буде. У червні на мене чекає ще одна гра за збірну проти Ірландії. Гадаю, потім Юрій Сьомін додасть нам кілька днів відпустки", - сподівається Попов.

За його словами, "Динамо" вже забезпечило собі друге місце, набравши необхідні очки, і тепер можна трохи заспокоїтися.

"Але в середу на нас чекає дуже важлива гра проти київського "Арсеналу". Суперник буде добре мотивований, адже всі команди, які потрапили до півфіналу, хочуть опинитися у фіналі. Тому ми не можемо собі дозволити розслабитися", - застеріг оборонець.

Коментарі ()