Головне

Гордєєв: Відставка - це найпростіше рішення, але ховатися не збираюся

30.04.2011 20:25 471 0

У донецькому "Металурзі" все ще вірять в участь у єврокубках наступного сезону, а головний тренер не збирається йти у відставку.

Про це сам Андрєй Гордєєв заявив після поразки від "Арсенала" з рахунком 1:5, повідомляє прес-служба донецького клубу.

"Досить невдало склався для нас матч. Звинувачувати можна тільки самих себе. За таку гру треба вибачитися перед уболівальниками. На своєму стадіоні ми не розраховували на це. Отримали необов'язкові м'ячі в свої ворота і опустили руки - це найбільша претензія, яку можна пред'явити до футболістів, та й до себе теж", - сказав він. 

"За все, що відбувається - несе відповідальність головний тренер. Ми не з тих, хто при перших труднощах, невдачах ховає голову в пісок. Треба проаналізувати. Боротьба, яка могла нам принести місце в Лізі Європи, локальна. Шанси залишаються. Головне вірити в себе, у свої сили. А те, що гра не вийшла, це треба визнати", - зазначив він.

"Відставка? Це найпростіше. Я прийняв команду, яка перебувала в дуже складному становищі. Ми робимо все, щоб це положення змінити. Ми добралися до боротьби за місце в Лізі Європи. Так, на жаль, боротьбу поки програли. Це не війна, а всього лише битва. Взаєморозуміння в мене з футболістами є. Розуміння, як вести гру - є. Щось не виходить, так. У будь-якому випадку, рішення ухвалює керівництво", - додав росіянин..

"Було важко. У кожного тренера в кар'єрі є такі моменти, коли непросто. При першій невдачі ховатися не збираюся. За все, що відбувається на полі, несу відповідальність я. У мене є тверда впевненість, що у команди є майбутнє, є характер. Це найголовніше", - резюмував Гордєєв.

Коментарі ()