Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Волинь" 4:0. Не виграємо, так поб'ємо... ВІДЕО

20.03.2011 17:20 1073 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Волинь" 4:0. Не виграємо, так поб'ємо... ВІДЕО

Донецький "Шахтар" у матчі 22 туру чемпіонату України здобув нервову і трудову перемогу над луцькою "Волинню" з рахунком 4:0. Чвертьфіналістам Ліги чемпіонів довелося побороти шалену самовіддачу команди Віталія Кварцяного. Першою жертвою настрою гостей став бразилець Адріано.

На 16-й хвилині бразилець пішов у боротьбу за верховий м`яч на лінії штрафної з Недільком, який не збирався програвати "грінику", і результат дуже трагічний. Для Адріано ця гра закінчилася ношами, лікарнею та можливо тривалим відновленням від травми. Неділько у цьому епізоді зіграв дуже жорстко. Суддя ж в цьому моменті не показав Недільку навіть попередження і призначив спірний м`яч.

Замість Адріано на поле вийшов Морено, який вже був куди більш обережений і особливо при зближенні з Недільком.

Команда Кварцяного у цьому матчі не збиралася програвати жодного єдиноборства і будь у них трохи побільше майстерності, то і результат гри був би іншим.

А так все вийшло логічно. У першому таймі рахунок відкрив Жадсон, який забив пенальті після 100% порушення правил у штрафній на Вілліану.

У другому таймі "Шахтар" довів справу до розгрому, за 17 хвилин забивши три голи. "Волинь" до останнього намагалася забити гол і билася до фінальноого свистка. Девіз цієї гри мав бути такий - це Донецьку за Шухевича і за Бандеру від волинських хлопців.

"Шахтар" догравав матч все-таки в меншості. Після одного із зіткнень з гри вибув Чигринський, що залишив поле за 10 хвилин до фінального свистка. У "Шахтаря" в цьому бою могли бути ще втрати. Якщо до падінь Срни більшість уже звикла і знають, що це здебільшого театральність, то Віценця "гірники" могли втрати.

Сімінін, який в цій грі вже "відзначився", заробивши пенальті, пішов прямою ногою на гравця "Шахтаря" і ледве не зробив йому харакірі по-волинськи. За це порушення футболіст отримав жовту картку, хоча за майже такий фол на Попову був вилучений Балотеллі.

І хоча "Шахтар" в цій грі переконливо виграв, але задовлення від таких перемог мінімальне, як і саме враження про убивчу самовіддачу від "Волині".

Коментарі ()