Головне

Журналіста з команди Суркіса оголосили персоною нон-грата в Харкові

21.02.2011 15:43 206 0

Вболівальники харківського "Металіста" вважають упередженими публікації журналіста Артема Франкова і засуджують за це свого земляка.

Як повідомляє сайт союзу уболівальників "Металіста" "United Kharkiv", на виступи в пресі їх земляка вже неодноразово звертали увагу фани харківського клубу.

"З номера в номер Артем, як спражній ідейний борець за грошові знаки, на сторінках різних видань кривдить те, що дорого душі і серцю кожного харків'янина - ФК Металіст і його керівництво", - пишеться в повідомленні.

Фани упевнені, що журналіст виконує відповідні замовлення і при цьому чомусь називає себе "вболівальником "Металіста" і патріотом Харкова".

Вони вважають, що автор образливих для харків'ян публікацій підіграє столичним футбольним чиновникам "в прагненні зняти з Металіста 9 очок за вигаданий "договорняк". Для фанів є "обурливим і неприпустимим" те, що одночасно журналіст розповідає "про свою нібито любов до першої столиці і її футболу".

На зборах союзу уболівальників "Металіста" "United Kharkiv" фани прийняли рішення про оголошення Артема Франкова "персоною нон-грата на стадіоні "Металіст" і прилеглій території".

Справа в тому, говориться в повідомленні, представники харківських фан-групп "неодноразово контактували і співпрацювали з Артемом, навіть мали дружні відношення. Але після останніх потоків наклепу і бруду, природно, продовжувати будь-які контакти з ним представники Харківського фан-руху не мають" наміру, повідомляють "Подробности".

"Ми також маємо намір бойкотувати журнал "Футбол" як знаряддя наклепу в його руках", - заявляють фанати і звертаються до журналіста з проханням не приїжджати "до нас на стадіон і в місто.

Коментарі ()