Головне

Українська бригада арбітрів обслуговуватиме турнір на Кіпрі

25.01.2011 14:12 261 0

Комітет арбітрів Федерації футболу України отримав від УЄФА повідомлення щодо призначень вітчизняних рефері на міжнародні поєдинки.

Одесит Віктор Швецов разом із асистентами Олександром Войтюком та Миколою Левком вирушать на Кіпр, де вони з 7 по 10 лютого працюватимуть на міжнародному турнірі, в котрому візьмуть участь місцева збірна, а також національні команди України, Румунії та Швеції, пише прес-служба ФФУ.

Ще одна бригада вітчизняних рефері 9 лютого розсудить товариську зустріч між збірними Туреччини та Кореї. Колективи виведуть на поле Сергій Бойко та його асистенти помічники Олег Плужник і Сергій Беккер.

У Португалію вирушить Катерина Монзуль, яка з 23 лютого по 10 березня другий рік поспіль проводитиме поєдинки Кубку Альгарве, котрий розіграють національні жіночі команди.

Міні-турнір елітного раунду чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років відбудеться у Греції з 22 по 29 березня під наглядом Олександра Дерда й Сергія Беккера (асистент). А ось на подібному турнірі в Бельгії, котрий відбудеться з 25 березня по 1 квітня, працюватимуть Юрій Можаровський і Семен Шлончак (асистент).

Окрім того, Бойко та Шлончак відвідають Хорватію, де з 23 по 30 травня судитимуть поєдинки міні-турніру елітного раунду чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років. Двобої в іншому квартеті цієї вікової групи, які відбудуться з 30 травня по 6 червня у Швейцарії, проводитимуть Євген Арановський та Беккер.

Коментарі ()