Головне

Прем'єр-ліга. 13 тур. "Динамо" легко перемагає "карпатських левів"

16.10.2010 13:08 909 0
Прем'єр-ліга. 13 тур. "Динамо" легко перемагає "карпатських левів"

Львівські "Карпати" не зуміли нічого протиставити "Динамо" в матчі 13 туру чемпіонату України, програвши в Києві з рахунком 0:1.

Незважаючи на такий рахунок зустрічі "Динамо" мало відчутну перевагу в цій грі, а ось гості не були схожі на "Карпати" - команду з характером. Можливо, на гру підопічних Олега Кононова вплинула відсутність на полі дискаваліфікованих Кополовця та Худоб`яка.

В атаці "Карпати" були блідими і малоактивними, програвали центр поля. Чи не єдиний 100% момент біля воріт "Динамо" створили самі кияни, коли після помилки Коваля на виході Зеньов перекидав воротаря, але влучив у штангу. Єдиний гол в цій грі "Динамо" також забило завдяки невдалій грі на виході кіпера, але "Карпат" Руденка, коли Алмейда спокійно пробив головою у кут воріт.

"Динамо"ж перший тайм виграло і за рахунком і за грою. Як не дивно не провалювався бразильсько-український тандем захисту Алмейда-Хачеріді, а перший навіть забив гол. З перших хвилин гри Лужний довірив місце в складі Гільєрме, але той не забив, хоча і мав один 100% момент.

У цілому "Динамо" цю гру провело за власним сценарієм і режисура від "Карпат" не приймалася. У другому таймі темп гри впав і господарі грали по результату. Моментів біля воріт Руденка стало менше, але "Карпати" так і не зуміли нав`язати гру хоча б за нічию.

Заміни Кононова хоча і були націлені на посилення в нападі, але були малоефективними. І Гудима, і Габовда замало отримували м`яч, щоб щось створити біля воріт Коваля. Для Лужного ж перемога над рідними "Карпатами" стала першою після отримання посади "в.о головного тренера". І хоча сама гра "Карпат" не зуміла показати наскільки готове "Динамо" до гри з "АЗ Алкмар" в Лізі Європи, але є кілька нових тенденцій. Лужний розразовує на перевірених бійців до складу яких увійшли Несмачний та Гіоане, а ось Мілевський отримав місце "на банці". Причому стає зрозумілим, що Лужний скоріше буде давати грати Гільєрме, ніж тому ж Мілевському, для якого настають "буремні" роки в "Динамо", принаймні при цьому тренеру.

Коментарі ()