Головне

Шевченко: Після відставки Маркевича нічого не змінилося

01.09.2010 08:53 403 0

Збірна України повинна продовжувати методично готуватися до Євро-2012, незважаючи на останні зміни у тренерському штабі збірної.

Про це, як пише "Динамо Киев от Шурика", капітан команди Андрій Шевченко повідомив під час спілкування із журналістами на базі збірної.

"З відставкою Мирона Маркевича для нас нічого не помінялося. Звичайно, дуже шкода, що він залишив команду. У нас склалися з ним дуже хороші стосунки. Але що поробиш - рішення прийнято", - сказав він.

"А які проблеми цього супроводжували - це вже не наша з вами справа. Тим більше, напевно, Мирон Богданович вже все всім пояснив. Повторюся, мені як капітану збірної і просто як людині дуже шкода, що він прийняв таке рішення", - додав він.

"Не знаю, яким буде майбутнє Калитвинцева. Але ми зі свого боку зробимо все для того, щоб результати були позитивними. Для гравців важливий будь-який поєдинок збірної", - сказав Шевченко.

Шевченкові важко сказати, чи зміниться малюнок гри збірної. Також він не вірить, що Маркевич міг сказати, що у команди немає майбутнього.

Коментарі ()