Головне

Історія про Блохіна і "Чорноморець"

17.05.2010 20:18 377 0
Історія про Блохіна і "Чорноморець"

Виліт "Чорноморця" з Прем`єр-ліги поки ніяк не позначився на іміджу Олега Блохіна, який з початку минулого сезону працював на посаді спортивного директора одеської команди. 

Фактично ж Блохін, як і вже екс-наставник "Чорноморця" Андрій Баль, керував командою, визначав склад на матч, запрошував у команду нових футболістів.

Після вильоту команди з Прем`єр-Ліги Блохін не підтримав Баля, а лише заявив, що у команді він займався фінансовими питаннями, "вибивав" зарплату для гравців і на цьому крапка. Тобто, поклав усю відповідальність за результат на свого колегу ще по збірній України та ФК "Москва".

Більш того, після того як Баля відправили у відставку, Блохін і далі залишився у команді і, здається, залишається працювати на своїй посаді.

Пам`ятається, перед відбірковим турніром до ЧС-2006 Блохін пообіцяв, що збірна України вийде у фінальну частину Мундіаля з першого місця у своїй відбірковій групі. Блохін тоді своє слово стримав, і Україна побачила чемпіонат світу і навіть потрапила до вісімки найсильніших команд світу.

Після того Блохін у своїх усіх інтерв`ю заявляв, що якшо він обіцяє, то своє слово тримає.

Через три роки після неочікуваного успіху на полях Німеччини Блохін дав ще одну обіцянку, але цього разу уболівальникам "Чорноморця". Цього разу слова Блохіна розійшлися з ділом, і він про них нічого не згадує.

Через два місяці роботи в "Чорноморці" Блохін заявив: "Чорноморцю" явно не вистачає кваліфікованих виконавців. Звичайно, поборотися за місце в єврокубках уже не вийде, але похмурі думки про виліт із прем'єр-ліги наші вболівальники повинні викинути з голови. Як кажуть на Україні, "пасти задніх" одесити на фініші сезону точно не будуть".

Можливо, Олегу Володимировичу варто повернутися до своїх слів і принести вибачення одеським уболівальникам, які як мінімум на рік позбавлені елітного дивізіону і Блохін до цієї "події" також причетний.

Коментарі ()