Головне

Леоненко: Шевченко має просто знущатися над українськими командами

13.04.2010 14:14 628 0

Нападник київського "Динамо" Андрій Шевченко має просто знущатися над командами чемпіонату України.

Про це заявив найкращий футболіст України 1992, 1993 і 1994 років, екс-форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко у коментарі "Сегодня".

"Видно, що Шева дуже старається. А Газзаєв, здається читає мої інтерв'ю, став ставити його попереду. Правда, Шева дуже багато помиляється, як на себе. З таким величезним досвідом, як у нього, він має просто знущатися над нашими командами", - сказав новоспечений телеведучий.

Леоненко також прокоментував ситуацію з Анатолієм Тимощуком, який не потрапляє до основного складу "Баварії", та аналогічний розвиток подій у каталонській кар'єрі Дмитра Чигринського.

"Тренер збірної України Маркевич абсолютно правий, коли говорить, що Тимощуку та Чигринського варто змінити клуби, щоб мати ігрову практику. Толік був лідером в Пітері, відмінне місто, "Газпром" спонсорує - всі умови", - зазначив екс-нападник.

Леоненко висловив подив через перехід Тимощука в мюнхенський клуб: "Незрозуміло, навіщо він пішов у "Баварію". Дивний якийсь перехід: купили за $ 20 млн, а коли виграв Кубок УЄФА і Суперкубок, так став дешевше - продали за 11 млн євро".

"А Чигринського взагалі ще рано за "Барселону" грати, занадто молодий. Я б взагалі на їх місці з "Шахтаря" ніколи не йшов. По суті, вони там завжди в Лізі чемпіонів виступали б, а не на лавці сиділи", - наголосив Леоненко.

На його думку, капітан "Шахтаря" Даріо Срна робить правильно, що не йде в інший клуб.

"Він у Донецьку найкращий. І нікуди він з "Шахтаря" не піде, якщо розумний хлопець, а він є таким. У будь-якому випадку, і Дмитру, і Анатолію треба щось шукати інше. Маркевич дуже серйозно підходить до справи. Якщо люди не грають, йому не має значення, з яких клубів вони", - наголосив Леоненко.

"Толік з Дімою можуть взяти приклад з того ж Шевченка: не вийшло в "Челсі" - повернувся в "Динамо", - підсумував телеведучий.

Коментарі ()