Головне

Селезньов: Замість стовідсоткового пенальті я отримав вилучення

10.03.2010 13:29 316 0

"Дніпро" збирається подавати апеляцію в дисциплінарний комітет з приводу вилучення форварда Євгена Селезньова у матчі з "Арсеналом".

Про це розповів сам нападник в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Другий "гірчичник" мені показали нібито за симуляцію. Але це несправедливе рішення. Якщо арбітр подивиться повтор того епізоду, впевнений, він побачить, що симуляцією там і не пахло, а навпаки, картку заслуговував гравець "Арсеналу". А так замість стовідсоткового пенальті, я отримав вилучення.

Керівництво клубу з цього приводу буде подавати апеляцію в дисциплінарний комітет. Правда, її розгляд призначено на понеділок, а значить, одну гру я все-таки пропущу", - нарікає Євген.

Тим не менше, Селезньов визнав, що першу жовту картку отримав за розмови.

"Так, не витримав - розлютився. У тому моменті арбітр угледів порушення з мого боку, хоча там і близько його не було. Суперник просто врізався в мій корпус і відлетів убік. А тут свисток - штрафний у бік наших воріт.

Тепер уже, коли емоції вляглися, я розумію, що вчинив неправильно, підвів команду, уболівальників. Цілком визнаю свою провину і хочу попросити у хлопців, у наших шанувальників вибачення. Постараюсь, щоб надалі таке не повторилося", - каже Євген.

На запитання, "В'ячеслав Грозний сказав, що нічого крім матів від вас не чув, і що гравець національної збірної не має права так лаятися", форвард відповів:

"Я не можу коментувати його слова - це його особиста думка. Зі свого боку хочу сказати, що В'ячеслав Вікторович теж не завжди вибирає вислови".

Коментарі ()