Головне

Маркевич: Чому про Папа Гуйе в збірній України ніхто не говорить?

03.03.2010 16:22 567 0
Головний тренер збірної України Мирон Маркевич готовий розглянути будь-яку кандидатуру легіонера у національну команду, якщо той "прийме українське громадянство і буде на голову вище будь-якого іншого українця".

Про це наставник "синьо-жовтих" заявив на зустрічі із харківськими студентами.

"Я зараз збираю інформацію по збірній. Ми відстежуємо дуже багатьох футболістів. Я сказав, що не буду проти, якщо легіонер прийме українське громадянство і буде на голову вище будь-якого іншого українця, але не можу зрозуміти, чому говорять лише про Жажу і Едмара? А чого про Папа Гуйе, приміром, ніхто не говорить?", - сказав Маркевич, слова якого наводить прес-служба "Металіста".

"Я б дуже хотів, щоб Шовковський і Шевченко нам в 2012 році допомогли. Футбол така штука, що кожен день спортсмен повинен показувати гарну фізичну форму і щоб травми обходили стороною", - додав він.

За словами тренер, у збірну він буде брати кращих.

"А з приводу перемоги: у чемпіонаті грає 16 команд і крім нас таку мету ставлять інші 15 команд. Ми граємо у себе на батьківщині, у нас є час підготуватися, тому треба ставити найвищі цілі. Будуть такі цілі - все вийде", - впевнений фахівець.

"Ніхто не буде вказувати мені, кого ставити в склад. Я абсолютно самостійна людина. Мені можуть підказувати все, зокрема і ви, але рішення буду приймати тільки я, бо я буду за нього відповідати", - підсумував Мирон Маркевич.

Коментарі ()