Головне

Рабінович: Я переконаний на 100 відсотків, що Заваров поверне клубу гроші

18.02.2010 17:54 514 0

Головний тренер київського "Арсеналу" Олександр Заваров був звільнений з клубу за прогули.

Якщо ж Заваров надумає судитися з клубом, то неодмінно програє справу. Про це заявив президент "канонірів" Вадим Рабінович, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Я готовий укласти парі, що довгого судового процесу з Заваровим у нас не буде. Ми з ним дуже швидко закінчимо всі судові справи і він заплатить клубу той аванс, який отримав, і ми спокійно розійдемося.

Я думаю, що Заваров поверне гроші - 100 відсотків. В усякому разі, 18 юристів, які працюють в нас в клубі, подивилися документи, і сказали, що навіть нічого розмовляти, все зрозуміло", - каже президент клубу.

Тим не менше, спершу Рабінович хотів домовитися з тренером без судових позовів.

"Я викликав Сашу Заварова до себе і запропонував йому річну компенсацію, яка складає 360 тисяч доларів. Просто за те, щоб клуб не входив в цю брудну судову тяганину. На що я почув іншу відповідь. Ну тепер побачимо". 

"Ситуація з Заваровим - травмуюча для клубу і шокуюча для мене особисто. Я розраховував з ним довго працювати. Але чим швидше ми це забудемо і побачимо новий "Арсенал", тим краще. Я вважаю, сторінка Заварова перегорнута, і я б дуже хотів, щоб вона була чистою", - підсумував Вадим Рабінович.

Коментарі ()