Головне

Тимощук: Не бачу нічого негативного, що збірна України готуватиметься до Євро-2012 без офіційних матчів

05.01.2010 18:25 602 0
Відсутність офіційних матчів збірної України з футболу до чемпіонату Європи не завадить синьо-жовтій команді гідно підготуватися.

Таку думку висловив півзахисник збірної України Анатолій Тимощук в інтерв’ю газеті "Команда".

"Нічого негативного я в цьому не бачу. Це звичайна практика для команд-господарів чемпіонату. Вважаю, що настрій на будь-який матч, навіть товариський, у складі збірної повинен бути максимальним. Одягаючи футболку національної команди, кожен гравець повинен розуміти, що він виступає за свою країну і за цим поєдинком стежить уся країна. 

Упевнений, що нам вдасться якісно провести підготовку до Євро-2012 через товариські зустрічі, не дивлячись на те, що це перший подібний досвід в історії українського футболу", - каже Тимощук.

Також хавбек розповів про свою кар’єру в "Баварії".

"Баварія – це клуб, який ставить перед собою максимальні цілі в кожному турнірі, в якому бере участь. Завдання на даний момент - підготуватися до матчів з "Фіорентиною" і зробити все, щоб пройти суперника. 

Ми є найсильнішою командою Німеччини. Зараз, звичайно, відстаємо від лідера, але попереду ще друге коло, так що у нас достатньо можливостей для того, щоб вийти в лідери й посісти перше місце", - додав Анатолій.
Коментарі ()