Головне

"Локомотів" запланував бюджет на рівні з "Динамо"

28.12.2009 12:20 264 0
Московський "Локомотів" має співмірний з київським "Динамо" бюджет - в районі $ 62 млн. (бюджет киян оцінюють у 50-60 мільйонів щорічно - ред.).

Як розповів президент нового клубу Олександра Алієва Ніколай Наумов, у майбутньому році "залізничники" планують заробити 830 мільйонів рублів.

"Бюджет ще не затверджений, але основні цифри обговорені. Бюджет буде в тих же межах, що і цього року: в районі $ 62 млн. Але якщо в минулому сезоні ми заробили 600 млн. рублів, то в 2010 році розраховуємо на 830 млн.", - сказав Наумов.

"Нам передані в довірче управління всі об'єкти в Черкізовому: стадіон, льодовий палац, мала спортивна арена ... Ми маємо право будь-яку з них здати в оренду на 50 років, можемо вести будівництво. У новому році, зокрема, почнемо пошуки інвестора для спорудження готелю. З його появою зможемо запрошувати команди для проведення у нас зборів або участі в турнірах і будемо отримувати дохід", - додав він.

"21 відсоток прибутку від використання об'єктів направляємо в РЖД, інші кошти використовуємо самі. Намагаємося задіювати кожен квадратний метр площі, щоб заробляти гроші. На вході залили каток", - цитує Наумова газета "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()