Головне

Газзаєв: Я абсолютно впевнений, що великі перемоги "Динамо" вже не за горами

25.12.2009 11:20 542 0
Київське "Динамо" знаходиться на шляху великого становлення, і в майбутньому команду чекають великі перемоги.

Про це заявив головний тренер киян Валерій Газзаєв в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Загалом першу частину сезону команда провела дуже рівно. І ця теза стосується не тільки прем'єр-ліги, але також і єврокубків, де ми чіплялися за свій шанс до останньої гри, демонструючи гідний і досить впевнений футбол. А не вистачило зовсім трохи. Претензій до гравців у мене немає: вони зробили все можливе", - каже керманич.

"Давайте не будемо забувати, що команда створювалася заново, а багато хто з молодих виконавців - наприклад, Ярмоленко і Хачеріді - тільки-но заявили про себе в повний голос.

До речі, ми розраховуємо продовжувати слідувати обраному курсу. На підході до основного складу юний Гармаш, який вже сьогодні здатний створювати конкуренцію провідним гравцям. Є й інші молоді таланти, яких ми візьмемо на перший зимовий збір, щоб краще познайомитися з їхніми можливостями.

Також Газзаєв зазначив, що у команді зразкова дисципліна - не було випадків порушення гравцями спортивного режиму.

"Жодного випадку - за півроку моєї роботи в "Динамо", - запевнив тренер.

Також наставник спростував чутки, що він може очолити збірну Росії.

"Я про таку перспективу навіть не думав. У мене чинний контракт із "Динамо", я дав слово президенту цього клубу і сподіваюся його стримати, - говорить Газзаєв.

"Ну а наших відданих вболівальників попрошу підтримувати нашу команду так само пристрасно, як вони робили це в 2009-му. Ну а ми спробуємо відповісти максимальною взаємністю. Я абсолютно впевнений, що "Динамо" знаходиться на шляху великого становлення, і великі перемоги вже не за горами, - прогнозує коуч.

Коментарі ()