Головне

Костер: Нам вдалося зупинити "Шахтар"

03.12.2009 23:26 313 0
"Брюгге" став грати краще і зміг добитися нічийного результату на "Донбас Арені".

Про це після матчу Ліги Європи заявив головний тренер бельгійської команди Адрі Костер.

"Ми не стали сильнішими. Ми дуже поважали Донецьк. Після 20 хвилин рахунок був 0:3, вже не реально було думати про хороший результат. Але все-таки скажу, що команда стала грати краще", - сказав тренер "Брюгге".

За словами наставник бельгійців, гості хотіли добитися доброго результату у Донецьку. "Ми зробили таку оборону, щоб була щільна гра, щоб не дати зіграти футболістам "Шахтаря". Грали дуже компактно".

"Хотів би підкреслити, що ми задоволені результатом. Це додаткове очко допоможе нам у боротьбі за друге місце в останньому турі, у себе вдома. У нас були шанси в першому таймі, Сонк не забив, але й донеччани не використовували свої моменти, так що результат закономірний. Все вирішиться через два тижні на нашому стадіоні", - додав він.

Костер впевнений, що у Донецьку "не кожному вдається набрати очки". "Команда зростає за два місяці. Поліпшуються результати, поліпшується гра команди".

Також тренер прокоментував стартовий склад команди, який був напівосновним.

"Сьогоднішній матч не був ключовим, ми робили ставку на наступний поєдинок з "Тулузою". Тому намагалися не втратити футболістів через картки або травми. Ми перевірили двох нових інших футболістів. Так і замислювалося. Сьогодні був фізично важкий поєдинок. У нас наступний матч з "Локереном", тому у нас буде можливість варіювати складом", - переконаний Костер.

"У висновку хотів би сказати, що я дуже радий, що на цьому прекрасному стадіоні нам вдалося зупинити прогрес "Шахтаря", його вражаючі результати. Проте далі всі наші думки про поєдинок з "Локереном", - підсумував фахівець, слова якого наводить Террикон.

Коментарі ()