Головне

Орєхов: Свисток ховати не збираюся

03.12.2009 19:44 562 0
Український рефері Олег Орєхов, якого УЄФА підозрює у зв'язках з футбольною мафією, не збирається зав'язувати з суддівством.

"Насправді мене, як напевно і вас, шокувала дана інформація. Навіть не знаю, звідки ноги ростуть. Думаю, що надалі все з'ясується", - сказав Орєхов у коментарі виданню gazeta.ua.

"Нещодавно мене викликали в УЄФА для надання свідчень. Але ця поїздка носила конфіденційний характер. Навіть керівництву ФФУ я не повідомляв. Тому досить дивно, що поїздка стала відомою газетярам", - обурився обвинувачений у корупції суддя.

За словами арбітра, він чітко все пояснив у доповідній записці керівним органам ФФУ.

"Конфіденційність була однією з умов, які були висунуті суддівським комітетом УЄФА. Тому навіть і зараз, поки триває слідство, я не можу повідомити вам деталей. Але зазначу, що проблем у відносинах з керівництвом ФФУ у мене немає", - запевнив Орєхов.

"До кінця року міжнародні матчі я обслуговувати не буду. А в Україні роботи мене ніхто не позбавляв. Наприклад, буду працювати на матчі молодіжних команд "Закарпаття" та "Іллічівця", - переконаний він.

"Згідно з останньою інформацією, зовсім скоро зміниться керівництво суддівського комітету, та й взагалі в цьому аспекті будуть чимало змін. Тому не хотів би робити далекосяжні висновки. Тести ж здавати однаково буду і стверджую, що свисток ховати не збираюся", - сказав Орєхов.

Коментарі ()