Головне

Кірільчик: Мавпою Годвіна не називав

02.12.2009 09:33 337 0
Гравець "Іллічівця" Павло Кірільчик не називав карпатівця Самсона Годвіна мавпою.

Про це заявив сам футболіст у коментарі газеті "Сєгодня".

"Самсон грубо зіграв проти мого партнера. Хлопці попросили його перепросити. А він послав їх ... дуже далеко. Я його знаю, тому сказав йому: "Самсон, заспокойся". Він розвернувся, плюнув в мою сторону і туди ж, причому не раз, і послав мене. Я відповів тим же. Але "мавпою" його не обзивав і ніколи б не дозволив собі сказати таке на адресу футболіста, з яким пройшов вогонь, воду і мідні труби", - сказав білоруський легіонер маріупольців.

Кірільчик не знає, чому Годвін висунув йому звинувачення в расизмі.

"Я бачу кілька причин. По-перше, він сильно засмутився, що "Карпати" у нас не виграли. А вони хотіли зробити подарунок своєму президенту до 55-річчя. Крім того, не забувайте, поряд з тим епізодом знаходився суддя. Він показав йому червону картку (першу жовту - за фол, друга, яка спричинила вилучення, - за суперечки).

Може, в "Карпатах" за зайві розмови на полі для гравців передбачені санкції. І стверджуючи, ніби його обізвали "мавпою", Годвін спробував виправдатися й уникнути покарань від свого клубу. А також від Прем'єр-ліги, яка за ці плювки і "посилання" може його дискваліфікувати", - додав футболіст.

Коментарі ()