Головне

Ахметов готовий дозволити Луческу домовлятися щодо збірної України ОНОВЛЕНО

01.12.2009 19:03 1075 0
Ахметов готовий дозволити Луческу домовлятися щодо збірної України ОНОВЛЕНО

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов готовий  дозволити Луческу домовлятися з Суркісом щодо  збірної України.

Про це заявив сам президент донеччан після Загальних зборів власників Прем'єр-ліги у Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Те, що Луческу розглядається на пост тренера збірної України, мене не здивувало. Луческу - це сильний досвідчений тренер. Він працює в "Шахтарі" 6 років, виграв Кубок УЄФА. Я продовжив з ним контракт, бо це спеціаліст, якому я довіряю", - говорить Ахметов.

"Проте мене здивувала форма запрошення. Я хочу сказати, це не професійний підхід. Так не запрошують. Я вів переговори з іноземними фахівцями, і хочу з впевненістю сказати: якщо Григорій Михайлович буде запрошувати в такій формі топ-спеціаліста (а такі завжди зайняті), я впевнений, що ніхто ніколи не сяде з ним за стіл переговорів", - заявив президент гірників.

"Тому потрібно змінити підхід запрошення, в іншому випадку збірну буде тренувати сам Григорій Михайлович. В  національній команді повинні працювати кращі з кращих. І запросити топ-спеціаліста - це обов'язок Суркіса. Знайти тренера, який виведе нашу збірну на якісно новий рівень", - каже Ахметов.

"Я вважаю, що це не професійний підхід, якщо головний тренер національної команди буде працювати за сумісництвом в клубі. Або клуб, або збірна", - додав президент донецького клубу.

Коментарі ()