Головне

Ахметов звернувся до совісті Суркіса-старшого

10.11.2009 15:57 481 0

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов не полишає спроб переконати кервіництво Федерації футболу України зменшити вартсіть квитків на матч-відповідь плей-офф до ЧС-2010 року Україна - Греція.

Окрім того, Ахметов закликав уболівальників заповнити "Донбас-Арену" 18 листопада.

"18 листопада відбудеться матч-відповідь плей-офф між збірними України й Греції. У ній вирішиться все! А саме - чи потрапить наша національна команда на Чемпіонат світу-2010 у ПАР чи ні. Переконаний, шанси високі.

Але для цього необхідна приголомшлива атмосфера на "Донбас Арені". Збірна потребує підтримки уболівальників. От тільки з ними зробили, м'яко кажучи, дуже некрасиво.

Федерація футболу України встановила позахмарні ціни на квитки. Далеко не кожний уболівальник може їх купити. Тим більше, під час економічної кризи. ФФУ вирішила заробити на квитках близько 36 мільйонів гривень (приблизно 4,5 мільйони доларів за курсом Нацбанку).

Навіть 50% знижки, запропоновані ФК "Шахтар" своїм уболівальникам, не знімають проблему повністю. Ціни однаково непомірно більші.

Нехай учинок ФФУ залишиться на совісті її керівництва. Якщо, звичайно, вона в нього є, - цитує слова Ахметова сайт "Шахтаря".

Коментарі ()