Головне

Суркіс не отримував пропозицій щодо Шевченка

04.11.2009 13:44 343 0
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не отримував пропозиції англійського "Бірмінгема" щодо придбання Андрія Шевченка.

"Я такої пропозиції не отримував. Але мені приємно, що Андрій користується попитом, - цитує Суркіса "Сегодня". - Шевченко відроджується і стає таким, яким був до від'їзду в "Мілан". А почуття гола і швидкості повернуться".

За словами Суркіса, у питаннях переходу багато залежатиме від самого Шевченка. "Не все від мене залежить, від самого Андрія - також. Влітку він прийняв патріотичне рішення, відкинувши варіанти з Італії, Іспанії та Туреччини. Не думаю, що він захоче щось змінювати", - додав власник клубу.

"Днями я надав Андрію свій літак, щоб він злітав на курс терапії до Німеччини. Мова про гомеопатію, різні втирання. Дякуємо Тимощуку, що підказав лікаря. Андрію потрібно бувати там кожні місяць-півтора", - додав Суркіс. - "А в Києві йому комфортно: діти проводять з ним тут 80 відсотків часу. Багато усі говорили про його дружину - та в Андрія чудова комунікабельна дружина".
Коментарі ()