Головне

Наприкінці гри могли і програти, - Григорчук

25.10.2009 10:13 359 0

У матчі львівських "Карпат" і запорізького "Металурга" могла перемогти як одна, так і інша команда.

Про це після поєдинку заявив головний тренер запорізької команди Роман Григорчук.

"Уболівальники мали б бути задоволені матчем. Але не тренери. Все складалося: були курйозні голи, була інтрига, все це прикрашає футбол для уболівальників. Сама гра мені не сподобалася. Був ряд помилок, про які я говорити не буду. Враження від гри середнє. Обговорювати нема змісту. Наприкінці гри могло по-всякому скластися", - сказав він.

"Я не так бачу футбол, щоб грати заради результату. Наше керівництво хоче бачити атакуючий, змістовний футбол з гострими випадами, з контролем м'яча. Навіть при 0:3 не треба відбиватися. Навпаки, я хотів, щоб команда витискала максимум, грала на позиційних атаках. Забракло нам досвіду. Коли гравець на жовтій картці, він має зіграти максимально акуратно, щоб не отримати другу. У нас дуже молода команда", - цитує тренера ЗІК.

"У туман ми краще грали. А туман розвіявся і ми в порожні ворота не забили з сантиметра. В футболі різні речі бувають. Були тут неймовірні помилки. Були такі речі, з яких можна посміятися. Я не задоволений. Якби ми ще два голи забили то "Карпати" вже точно не відіграли б їх. Але наприкінці гри все могло бути. Могли і програти", - підсумував Григорчук.

Коментарі ()