Головне

Збірна України (U-17) розпочинає підготовку до міжнародного турніру у Польщі

27.08.2009 16:52 371 0

У вівторок, 1 вересня, матчем проти команди Данії юнацька збірна України, складена з гравців 1993 року народження (U-17), розпочне виступ на XXIV Міжнародному турнірі Sirenka Cup, що проходить у Польщі за олімпійською системою.

Окрім наших співвітчизників, датчан та господарів, у змаганнях також виступатимуть юнаки з Болгарії, Ірландії, Росії, Румунії та Швеції.

Серпневий збір "синьо-жовтих" розпочнеться цієї суботи. Загалом до тренувального табору прибуде 20 виконавців, 18 з яких потраплять до заявочного листа на Sirenka Cup.

Що ж стосується самих змагань, то наступного дня після чвертьфінального поєдинку із Данією (Лодзь, початок - о 16.30) на підопічних Лисенка чекатиме побачення з Болгарією або Румунією - у півфіналі чи втішному матчі. Нарешті, 4 вересня відбудуться фінал та стикові ігри.

Нагадаємо, що команда з гравців 1993 р.н. завершує підготовку до початку відбірної кампанії Євро-2010 (U-17), яка стартує 17 жовтня цього року. На цій стадії українці потрапили до 7-ї групи разом із збірними Словенії, Франції та господарем першого кваліфікаційного турніру - Естонією. До еліт-раунду потраплять по два переможці від кожного з 13 квартетів, а також дві найкращі команди, що посядуть треті місця. Вирішальні баталії Євро-2010 прийматиме Ліхтенштейн.

XXIV Міжнародний турнір Sirenka Cup

1 вересня - чвертьфінали:

Україна - Данія

Болгарія - Румунія

Швеція - Польща

Росія - Ірландія

2 вересня - півфінали та втішні матчі

4 вересня - фінал, матчі за 3-тє, 5-те та 7-ме місця

Склад збірної України:

Воротарі: Владислав Левонідов (РСШІ, Київ), Заурі Махарадзе ("Олімпік", Донецьк)

Захисники: Денис Балан, Рудольф Сухомлінов (обидва - "Динамо", Київ), Ілля Глушицький, Юрій Каганець (обидва - "Шахтар", Донецьк), Віталій Приндета ("Волинь", Луцьк), Артем Філімонов ("Дніпро", Дніпропетровськ), Сергій Шевцов ("Арсенал", Київ)

Півзахисники: Ростислав Багдасаров, В'ячеслав Чурко (обидва - "Шахтар", Донецьк), Микита Полюлях ("Дніпро", Дніпропетровськ), Андрій Татавицький (РСШІ, Київ), Ясин Хамід (УФК, Харків), Олександр Цибульник ("Металіст", Харків)

Нападники: Артур Загоруйко (ДЮСШ-11, Одеса), Владислав Кулач ("Олімпік", Донецьк), Іван Луканюк ("Шахтар", Донецьк), Юрій Яковенко ("Арсенал", Київ)

ffu.org.ua

Коментарі ()