Головне

У Шуфрича закінчилися гроші на фінансування "Закарпаття"?

04.08.2009 10:37 400 0
Футбольний клуб "Закарпаття" просить голову Закарпатської обласної держадміністрації Олега Гаваши посприяти у поліпшенні матеріального становища команди. Прохання допомогти озвучили генеральний директор ФК "Закарпаття" Іван Шиц і головний тренер футбольного клуба Ігор Гамула під час зустрічі з головою Закарпатської ОДА, повідомляє Закарпаття-online.

За словами Шица, причиною невдалого старту команди в сезоні-2009-2010 є ряд об'єктивних факторів, у першу чергу той, що "Закарпаття" не має постійної тренувальної бази. Через конфлікт навколо ужгородського стадіону "Авангард" футболісти змушені готуватися до ігор у Чопі і Мукачевому.

Це, переконаний генеральний директор клуба, негативно впливає на якість підготовки команди. Він також уточнив, що дотепер з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком до кінця не вирішене питання оренди стадіону і проведення на "Авангарді" матчів команд Прем'єр-ліги.

Крім того, як стверджує Шиц, інфраструктура стадіону "Авангард" не відповідає вимогам Регламенту проведення змагань серед професійних футбольних клубів України, Федерації футболу України й УЄФА. Стадіон "Авангард", яким спільно володіють і Ужгород, і область, дотепер не обладнаний штучним освітленням центрального ядра стадіону, відеоспостереженням.

Тренувальні футбольні поля, підтрибунні приміщення, де розташовані роздягальні команд і медичні кабінети, - також у незадовільному стані.

Нагадаємо, що президентом ФК "Закарпаття" є народний депутат України Нестор Шуфрич.

Коментарі ()