Головне

Суркіс створить спортивне радіо у своєму медіа-холдингу

17.06.2009 15:50 363 0
Президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс, який є співвласником медіагрупи "Український Медіа Холдинг", збирається змінити назву і формат радіостанції "Душевное радио".

З липня радіостанція "Душевное радио", що належить "Динамо" і входить до УМХ, буде мовити на частоті 106 FM у форматі спортивної радіостанції під назвою "Радіо "Динамо", повідомляє видання Коммерсантъ.

ФК "Динамо" інвестує в створення однойменної радіостанції для популяризації команди, розповів президент клубу і власник 81,14% акцій Ігор Суркіс.

"Ця частота, по суті, належала ФК "Динамо", оскільки ми є одним з акціонерів УМХ, - уточнив він .- З часом ми плануємо також запустити супутниковий телеканал".

За словами генпродюсера радіогрупи УМХ Ігоря Ларіна, 70% ефіру нової радіостанції буде займати музика українських та російських виконавців, розрахована на чоловічу аудиторію, і 30% - інформаційне і спортивне мовлення. "Ніша спортивного мовлення не заповнена, і ми бачимо потребу аудиторії в цьому форматі", - говорить Ларін.

Нагадаємо, зі спортивних видань в УМХ також входять журнал "Футбол" Артема Франкова, газета "Команда" та сайт football.ua.

Коментарі ()