Головне

Гусін не буде грати в мінському "Динамо"

15.06.2009 17:11 359 0
35-річний Андрій Гусін не буде грати в мінському "Динамо", де він останнім часом проходив перегляд. За словами футболіста, йому не вдалося домовитися по умовах особистого контракту.

"Ситуація з мінським "Динамо" спершу розвивалася позитивно. На минулому тижні мій агент Шандор Варга погодив умови контракту, що влаштовували і керівництво "Динамо", і мене. Як результат - я приїхав у Мінськ. Навіть не на перегляд, а вже для підписання угоди. Ця процедура була запланована на неділю, а за день до цього я дійсно відіграв один тайм у матчі з "Нафтаном".

Але коли переді мною виявився підготовлений для підписання контракт, у ньому були ряд уточнюючих нюансів з фінансової сторони угоди, про які раніше мова не йшла. Можна по-різному трактувати що відбулося, але, напевно, найбільш правильним формулюванням будуть слова про те, що виникло непорозуміння сторін, що у підсумку і стало каменем спотикання на шляху підписання контракту.

У результаті, домовитися із керівництвом "Динамо" не вдалося, і я залишив розташування мінського клуба. На даний момент переговори про мій можливий перехід у цю команду припинені, - цитує Гусіна dynamo.kiev.ua.

Втім Гусін сподівається найближчим часом знайти собі нову команду.

"Я розраховую, що вже в найближчі дні ясність з моїм майбутньому все-таки наступить, оскільки зацікавленість у моїх послугах висловило не тільки "Динамо", а й інші клуби", - резюмував Гусін.

Коментарі ()