Головне

Суркіс готовий заплатити за неявку на Суперкубок і просить допомоги у брата

15.06.2009 10:18 647 0
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс готовий заплатити "неустойку" за неявку на Суперкубок України та просить ФФУ втрутитися у ситуацію із місцем проведення матчу.

"Готовий заплатити неустойку за нашу неявку на Суперкубок України, якою б ця сума не була. У розв'язання питання має втрутитися Федерація. Щоб не склалося враження, що ФФУ у когось забирає права, пропоную компроміс: нехай за організацію матчу за Суперкубок візьметься ПФЛ, яка справлялася із цим багато років"

Суркіс-молодший також наголосив, що був проти "зміни вивіски, якщо принципово нічого не зміниться". "Особисто мене ПФЛ цілком влаштовувала", - додав він. За словами Суркіса, ФФУ не "дуже хоче" займатися справами прем'єр-ліги. "А якщо мова зайде про ПФЛ - першим за це проголосую", - прокоментував він можливість розформування прем'єр-ліги газеті "СЭ в Украине".

Власник "Динамо" відхрестився від прямої підтримки Вадима Рабіновича: "Особисто у мене фаворитів на виборах нового голови прем'єр-ліги немає. Підтримаю того, за кого проголосує більшість колег".

"Особисто мені дивно чути, що існують якісь угрупування: київське, донецьке... Я не відношуся до жодного угрупування і думаю про інтереси усіх клубів елітного дивізіону", - додав президент київського клубу.

Ігор Суркіс не збирається передавати права на телетрансляції матчів "Динамо" прем'єр-лізі, поки її очолює Віталій Данілов.

"Думка нашого клубу була проігнорована Прем'єр-лігою. Складається враження, що ми вибрали президента ліги, нехай і з приставкою в.о., і тепер він може робити все, що завгодно. Але я хочу підкреслити: мені, як президенту "Динамо", ніхто свою волю нав'язувати не буде. Я розмовляв із Миколою Павловим, той сказав, що готовий грати у Запоріжжі", - підсумував він.

Коментарі ()