Головне

Українські футболісти із фізичними вадами стали другими на турнірі в Італії

04.06.2009 09:04 310 0

В останні дні травня українська футбольна команда "Спорт" здобула срібні медалі на Міжнародному турнірі ASD PEPO TEAM ONLUS, який щорічно проводиться між командами футболістів із фізичними (ментальними) вадами, у форматі п'ять на п'ять. Цього року турнір проходив у Кремоні - це область Ломбардія Італійської Республіки.

30-31 травня на кремонське поле виходили команди "Монако" (Князівство Монако), "Епіс 6" (Ніцца, Франція), "Барселона" (Іспанія), "Челсі" (Лондон, Великобританія), "Борланге Юнайтед" (Борланге, Швеція), "Лунге" (Аллерод, Данія) і, звісно ж, українська команда "Спорт", до складу якої входять атлети міст Києва та Чернігова.

На шляху до фіналу "Спорт" переміг "Лунге" з рахунком 5:2 та "Борланге Юнайтед" з результатом 3:0, а в фіналі зустрівся з "Челсі". Лише серія пенальті змогла визначити переможця турніру. Лондонський "Челсі" реалізував на один одинадцятиметровий більше за "Спорт" - фінальний рахунок 3:2.

Зазначимо, що українська команда популяризуватиме український футбол і надалі -  "Старт" уже запланував участь у кількох змаганнях цього року. У липні та грудні команда знову поїде до Італії, але цього разу до Генуї та Реджіо ді Еміліо. А от навесні 2012 року наші футболісти стануть учасниками безпрецедентної події - у Монако відбудеться міжнародний турнір з рекордною кількістю учасників з 23-х країн.

euro2012.ukrinform.ua

Коментарі ()