Головне

Маркевич: "Пріоритетними є і Кубок, і чемпіонат"

02.05.2009 09:52 267 0

Для харківського "Металіста" у цьому сезоні пріоритетними є як Кубок України, так і Чемпіонат України. Про це після перемоги над київським "Арсеналом" заявив головний тренер харків'ян Мирон Маркевич.

"У нас були серйозні кадрові проблеми. Відразу три гравці основного складу не змогли взяти участь в грі. Майдана, Коельо, Валяєв. Люди, які вийшли замість них, зіграли дуже вдало. Особливо Зезе, адже він забив другий м'яч. Напевне, все вирішилося після цих двох голів, які ми забили з інтервалом у кілька хвилин. Поле було важкувате, важко було показати хороший футбол", - сказав наставник.

"Пріоритетними є і Кубок, і чемпіонат. Звичайно, треба боротися за вихід у фінал Кубку. Але і у чемпіонаті у нас є чотири матчі, тому треба добитися стовідсоткового результату. Ми забагато очків втратили вдома, тому невідомо, як далі все складеться", - цитує Маркевича офіційний сайт харківського клубу.

Також тренер додав, що Рикун тренується за індивідуальною програмою, і є сподівання, що Валяєв вийде у наступній грі, а от участь Майдани та Коельо під питанням.

Коментарі ()