Головне

Раньєрі: "Втратили шанс на вихід у чвертьфінал ще у Лондоні"

11.03.2009 11:36 227 0

"Ювентус" втратив усі шанси на вихід у чвертьфінал Ліги Чемпіонів ще після гостьової мінімальної поразки від "Челсі". Про це після поєдинку у Турині заявив головний тренер "Ювентуса" Клаудіо Раньєрі.

"Ми втратили шанси вийти у наступний раунд ще у першому матчі, коли поступилися в Лондоні з мінімальним рахунком. Ліга чемпіонів - такий турнір, у якому дуже важливо забивати на виїзді. Ми поступилися чудовій команді. Тій самій, яка у минулому сезоні була у фіналі турніру. Суперник довів, що сильніший за нас. Це зовсім не означає, що ми були недостатньо хороші. Адже якби ми вийшли у чвертьфінал замість "Челси", ніхто б особливо не здивувався", - сказав наставник.

"Після перерви я випустив на поле Джовінко замість Яквінти. Хотів, щоб ми більше діяли через фланги, оскільки ми програвали верхове єдиноборство. Його поява на полі підсилила нашу гру. На жаль, гол Ессьєна перед самою перервою став великим ударом для нас. І хоча у другому таймі ми грали так, як потрібно було, і навіть забили другий м'яч з пенальті, червона картка, показана Кьєлліні, перетворила наші шанси на нульові", - цитує Раньєрі офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()