Головне

Хіддінк: "Задоволений грою Дрогби, Анелька та Ессьєна"

11.03.2009 11:25 444 0

"Челсі" розпочав повторний матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Ювентуса" дуже повільно, але під кінець першого тайму зміг додати, що і стало причиною позитивного результату. Про це після поєдинку заявив головний тренер англійців Гус Хіддінк.

"Ми почали матч повільно, що дозволило "Ювентусу" легко прориватися до наших воріт і відкрити рахунок. Ми не зуміли миттєво додати, а робили це поступово і, на щастя, зрівняли рахунок перед самою перервою. У другому таймі ми більше володіли м'ячем. Після того, як Дель Пьєро вивів свою команду вперед, ми грали так, як і потрібно було. У підсумку дуже швидко нам вдалося зрівняти рахунок, гол був дуже красивим. Його автор - Дрогба - важливий гравець, оскільки він не тільки забиває, але і бере участь в оборонних діях", - цитує Хіддінка офіційний сайт УЄФА.

"Ніколя Анелька також приніс команді велику користь, незважаючи на те, що в останні дні він не міг повноцінно тренуватися. До того ж за ним постійно наглядали двоє захисників. Також я дуже радий за Ессьєна. Він діяв добре і відзначився голом. Його заміна викликана тим, що поки він не готовий на високому рівні проводити весь матч. Грати на виїзді проти "Ювентуса" нелегко, але я задоволений, як команда показувала себе після голів "Ювентуса", - сказав наставник.

Коментарі ()