Головне

Пучков: Куніцин заявив, що гра з "Металургом" вирішальна для нього і мене

07.03.2009 10:25 118 0
Гра сімферопольської "Таврії" із запорізьким "Металургом" була вирішальною для президента клубу Сергій Куніцина та головного тренера Сергія Пучкова. Про це повідомив сам наставник кримчан на післяматчевій прес-конференції.

"Це перемога довгоочікувана, яку ми чекали з 1 жовтня (день приходу Пучкова в "Таврію" - ред.). Тільки перемога давала нам шанс легше зітхнути. Почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин напередодні в одному з інтерв'ю заявив, що ця гра вирішальна в плані перебування біля керма команди і його, і мене", - наводить слова тренера офіційний сайт "Таврії".

"Я подякував хлопців за самовіддачу. Ви самі бачили скільки було створено моментів, але використали тільки два, мабуть, інші забиті м'ячі на наступні ігри", - додав Пучков.

Також фахівець прокоментував перспективи Матвія Бобаля.

"Матвій грав у першій лізі і йому складніше перебудуватися на прем'єр-лігу. У тих іграх, які він проводив на зборі в Туреччині, простежувалися навички гри в "ІгроСервісі". Там грали на нього, а тут необхідно грати на команду. Ці моменти він поки не допрацьовує", - сказав Пучков.

На думку тренера, попереду ще багато матчів і у Бобаля буде можливість.

"Ми віримо в нього. Треба лише дати йому адаптуватися в прем'єр-лізі", - додав тренер.

Коментарі ()