Головне

Луческу боїться "чемоданного настрою" своїх гравців перед матчем з "Барселоною"

08.12.2008 23:06 328 0
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції перед грою 6 туру Ліги чемпіонів із "Барселоною" заявив, що ця гра має важливе значення для іміджу обох команд.

"Нам потрібно буде зіграти в Лізі чемпіонів останній матч, що нічого не вирішує. Усі команди нашої групи вже зайняли свої місця. Проте для іміджу обох клубів майбутній двобій буде мати значення.

Для "Барселони" двобій виявиться простіше, адже чемпіонат Іспанії продовжується. Зі своєї сторони боюся, як би в наших гравців не сталося "чемоданного настрою" і вони не стали вважати, що змагання цього року вже закінчилися. Сподіваюся, що наші хлопці підійдуть до матчу в повній готовності, покажуть своє належне відношення до цієї дуелі. Турнірної мотивації в нас, зрозуміло, немає. Однак є присутнім мотивація зіграти проти такої команди, як "Барселона", на такому стадіоні, як "Камп Ноу"", - Луческу.

Також Луческу в черговий раз похвалив каталонську команду та їх тренера.

"Я дуже високо оцінюю гру "Барселони" і роботу, пророблену Гвардіолой. Він дуже гнучко вчинив, давши відпочити основним футболістам за рахунок того, що вони пропускають матч із нами перед двобоєм з мадридським "Реалом". Їм важко знаходити мотивацію від матчу до матчу між "Валенсією" і "Реалом". Це означає, що проти "Шахтаря" вийдуть інші гравці, з великою мотивацією. Тому я очікую, що зустріч буде бойовою", - заявив румунський тренер "Шахтаря".

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()