Головне

Кононов: "Шахтар" заслужено виграв"

30.11.2008 21:59 506 0

"Шахтар" заслужено відіграв другу половину зустрічі краще за "Карпати", створив чимало моментів, забив гол. Про це зізнався на післяматчевій прес-конференції головний тренер "Карпат" Олег Кононов.

"Перший тайм відіграли доволі непогано, організовано, не дали команді господарів проводити влучні атаки. Самі контратакували, створили кілька непоганих моментів, які могли завершити взяттям воріт. У другому таймі суперник перебудував свою гру, почав грати у два форварди. Не так як хотілося б зіграли наші крайні захисники, адже суперник створював гострі моменти, вриваючись у вільні зони. Абсолютно не виходила у нас в другому таймі командна гра в атаці".

Також наставник прокоментував відсутність Дениса Кожанова та гру кращого гравця матчу у складі "Карпат" Всеволода Романенка, повідомляє офіційний сайт "Карпат".

"Денис останні матчі проводить на дуже серйозному рівні, забиває голи, віддає результативні передачі, тож його нам справді не вистачало. Загалом же кадрові проблеми переслідували нас і по ходу сьогоднішнього матчу - випали Зеньов, Пшеничних. Команді бракувало їх під час організації і завершення атак. Романенко справді у кількох моментах виручив команду у другому таймі. Хоча були ситуації, в яких можна було зіграти краще. Утім, я погоджуюсь з таким вибором найкращого гравця у складі своєї команди".

Коментарі ()