Головне

Олексій Савченко: Я не відмовлявся від своїх слів

13.11.2008 14:26 383 0
Олексій Савченко: Я не відмовлявся від своїх слів

Президент чернігівської "Десни" заявляє, що не відмовлявся від своїх слів щодо корупції у першій футбольній лізі. Про це він повідомив на презентації нового співвласника клубу Павла Климця.

"По-перше, я нічого нового не сказав. І від своїх слів не відмовлявся", - наголосив президент "Десни".  

"Я дуже вдячний за підтримку Федерації футболу України, Професійній футбольній лізі і Ігорю Кочетову, голові комітету чесної гри ФФУ", - додав він.

"Якщо я до сьогоднішнього дня спокійно на це все реагував, то надалі все, що відбувається довкола мене буде викликати у мене посмішку", - повідомив Олексій Савченко.

Також Савченко підтвердив, що вихід у Прем'єр-лігу для чернігівського клубу лишається пріоритетним напрямом. "Ми не відмовимось від своєї мети", - зазначив співвласник "Десни".

Нагадаємо, 24 жовтня стало відомо про заяву Олексія Савченка, що завдяки підкупу суддів у минулому чемпіонаті серед команд Першої Ліги його команда посіла 4 місце. Причина ж невдач цього сезону полягає в тому, що з початку чемпіонату 2008/09 Савченко принципово відмовився платити за потрібний результат.

Після цього Професіональна футбольна ліга звернулася до Савченка із офіційним листом з вимогою роз'яснити інформацію. А Віктор Дердо, який у минулому сезоні очолював Комітет арбітрів ФФУ, заявив, що нічого не знав про суддів-хабарників. Голова ФФУ Григорій Суркіс повідомив, що бере під особистий контроль розслідування справи та припустив залучення у справу правоохоронних органів.

Пізніше президент "Десни" обвинуватив у корупції колишнього директора клубу Євгена Оліфіренка та колишнього тренера команди, прізвище якого не назвав.

Згодом, Ігор Кочетов, голова комісії чесної гри ФФУ повідомив, що розслідування завершене, арбітри та суперники "Десни" опитані. За його словами, Савченко нічого нового не розповів, пояснивши свої слова емоційним зривом.

При підтримці спецпроекту iGaming Champion.

Коментарі ()