Головне

Будемо брати очки у матчі з "Динамо", - Сергій Ковалець

03.11.2008 08:18 315 0

Сергій Ковалець, головний тренер ФК "Львів", після матчу з "Таврією" (2:4):

- Думка про матч? Що ж, ми поступилися – 2:4. Ви бачили все, але я задоволений ставленням наших футболістів до гри. Так, робили багато помилок, але їх треба ще вчити. Багато з них молоді футболісти, але у них є хороша перспектива. Сьогодні вони віддали усі сили. Я це бачив. Навіть президент клубу – Юрій Кіндзерський зайшов до роздягальні, щоб подякувати хлопцям за самовіддачу і гру. Але є результат. Він – на табло. Будемо дивитись і робити висновки. Маємо над чим працювати, хоча й забили два м’ячі.

Шкода, трохи не розібрались у захисті на початку матчу і це мало свій вплив. Коли ти пропускаєш не перших хвилинах гри, це впливає на психологічний стан. Але треба віддати належне команді, яка билася до кінця і забила два м’ячі. Були ще моменти… Наголошую ще раз: я задоволений діями своїх футболістів. А ті помилки і вилучення, що були у грі, – це наслідок емоційного хвилювання гравців.

Ми уже говорили з президентом, що взимку будемо підсилюватися. Щоб футболісти зростали їм треба досвідчених наставників, які будуть підказувати у тій чи іншій ситуації, як себе поводити. Адже, іще раз повторюся, наші гравці ще молоді…

Що ж, тут, у Львові, загубили очки, будемо брати їх у Києві із "Динамо". Чому ні?

А що стосується матчу з "Карпатами", то скажу, що це здорово, що у Львові є дві команди Прем’єр-ліги. Я уже говорив, що дай Боже, щоб і "Карпати" і ФК "Львів" перемагали і набирали очки. Тоді на стадіон будуть ходити люди – багато вболівальників. І я запрошую усіх на дербі. Це буде перше львівське дербі і дуже хороша гра. І мені хотілося б, щоб вболівальники і ви – журналісти, отримали задоволення від цього матчу. Тим більше, що і у нашій команді, і у "Карпатах" грають вихованці західноукраїнського футболу. Це буде здорово! І я переконаний, що вболівальники оцінять це. А яким буде результат, побачимо уже по закінчені гри. Основне, щоб вона була сповнена духом футболу.

Але перед цим матчем у нас ще є відповідальний матч у Києві…

fclviv.com.ua

Коментарі ()