Головне

Гусін тренується з "Динамо" та шукає нову команду

01.11.2008 14:37 355 0
Андрій Гусін, який після розірвання угоди з підмосковним "Сатурном" повернувся до Києва, розповів про плани на майбутнє.

"Ми всією сім'єю повертаємося до Києва і хочемо залишитися тут надовго. Майже чотири роки ми прожили в Росії, тому встигли скучити по Батьківщині. Зараз з радістю повертаємося додому. У мене склалася така ситуація, що я залишився без команди, з якою міг би тренуватися. Я дуже хочу підтримувати форму і як і раніше грати, тому буду все робити для того, щоб повернутися на хороший рівень. У січні почну підшукувати нову команду і розглядувати варіанти працевлаштування.

Якщо хороший варіант не знайдеться, то, можливо, залишуся в Києві. Займатися буду чимось іншим. Наприклад, бізнесом, паралельно готуючи себе до тренерської діяльності. У мене є ліцензія категорії "А", мені це цікаво і я багато думаю про це останнім часом. Але для того, щоб стати повноцінним тренером, потрібно остаточно забути про кар'єру футболіста. Іншими словами, в мені повинен "вмерти" гравець. А для цього я ще не дозрів. Можливо, це прийде до мене трохи пізніше.

Розмовляв з Володимиром Мунтяном. Ми прийшли до висновку, що це мої тренування з "Динамо-2" буде для нас взаємовигідною співпрацею. Мені б хотілося займатися у знайомій атмосфері, а якщо з мого боку потрубна буде допомога, завжди готовий її надати. Постараюся зробити все, щоб максимально допомогти тренерові і самому у нього чомусь навчитися. Потрібно набувати якомога більше досвіду, спілкуватися з різними фахівцями, щоб бути краще підготовленим. Не лише технічно і фізично, як гравець, але і прицілом на майбутнє, як тренер", - цитує Гусіна прес-служба київського клубу.

Коментарі ()