Головне

Срна: "Наголовніше, що ми виграли"

19.10.2008 10:11 314 0

Даріо Срна, півзахисник "Шахтаря", після матчу з "Кривбасом":

- Сьогодні був не простий матч. Суперникові вдалося забити гол зі стандартного положення, потім вони відійшли назад, і зламати оборону було важко. Найголовніше, що "Шахтар" виграв. Турнірне положення зобов'язало перемагати в кожному матчі, незалежно від того, хто наш суперник. Після пропущеного голу команда заграла у свій футбол, звичайно, це була не краща гра в нашому виконанні, але, однак, на певному відрізку матчу, вважаю, ми виглядали непогано. Як завжди створили багато моментів біля воріт суперника, але цього разу була їх реалізація.

- Проте "Шахтар" знову програв кінцівку зустрічі.

- Так, ви маєте рацію. Потрібно бути уважнішими на останніх хвилинах гри. Напевно, команду заспокоїв рахунок, адже ми вели по ходу матчу - 4:1. Всі прекрасно розуміли, що перемогу команда не впустить. Проте, потрібно грати на своєму рівні до фінального свистка. Потрібно продовжувати працювати над своїми помилками.

- Даріо, склалося враження, що тобі легко грати лінійним, тобто номінально самому відповідати за фланг.

- У першому таймі справа в обороні грав Володя Єзерський, а я виконував функції півзахисника. Після перерви Володимира замінили, але це не означає, що він погано грав. Єзерський - дуже хороший футболіст, просто "Шахтарю" потрібно було атакувати, адже ми виходили з перерви за нічийного рахунку. Містер у перерві вніс корективи тактичного плану і дещо перебудував гру команди. Так вийшло, що я краще проявив себе в другій половині матчу, але це не означає, що мені легко грати одному на фланзі. Як скаже головний тренер, так і діятиму, приноситиму користь команді потрібно на будь-якій позиції.

shakhtar.com

Коментарі ()