Головне

Сергій Ковалець очолив ФК "Львів"

13.10.2008 15:10 410 0

Аутсайдер прем'єр-ліги ФК "Львів" знайшов нового наставника, яким став Сергій Ковалець, повідомляє "Газета по-українськи".

Наставником "Львова" найближчим часом стане помічник Мирона Маркевича в "Металісті", колишній гравець львівських "Карпат" і київського "Динамо", чемпіон СРСР і України, екс-гравець національної збірної України Сергій Ковалець. Помічником Ковальця в Львові називають капітана київського "Арсеналу" Юрія Беньо.

Досвіду самостійної роботи у Ковальца не так вже багато, кілька років тому він тренував "Раву" з містечка Рава-Руська. А з моменту приходу Маркевича до керма "Металіста" є його першим помічником.

"За всі ці роки я багато чому навчився у одного з кращих, наймудріших і успішніших тренерів нашої країни, Мирона Богдановича Маркевича. Разом з досвідом до мене прийшло відчуття, що зараз самий час спробувати себе в ролі головного тренера. Я щасливий, що керівництво пішло мені назустріч і задовольнило моє прохання, відпустивши і давши шанс продовжити свою кар'єру в якості головного тренера команди ФК "Львів", - цитує 40-річного фахівця офіційний сайт "Металіста".

Коментарі ()