Головне

Олександр Ситник: Лідери підтвердили свій клас

04.10.2008 13:37 359 0
Для нападника донецького "Металурга" Олександра Ситника поєдинок проти маріупольського "Іллічівця" (2:0) став особливим. Форвард "синьо-білих" відкрив рахунок своїм м'ячам у прем'єр-лізі. Після матчу він прокоментував перебіг зустрічі:

"Ми показали хороший футбол, і я радий, що ми заробили три очки. Безумовно, приємно, що мені вдалося відзначитися у цій зустрічі. Хоча було не так просто - захисники у гостей всі високі, як на підбір.

Тренер нас налаштовував на те, що нам необхідно проявити всю свою майстерність і бажання. Але я згоден з тим, що виконавці у нас набагато сильніші, ніж в "Іллічвця".

Присутність Чечера і Фернандеша вплинула на нашу гру. Чечер жодного разу не помилився в обороні, а Фернандеш постійно вів гру в атаці. Лідери підтвердили свій клас. Зрозуміло, що з ними "Металург" команда високого рівня.

У моменті, коли забивався гол, ми вивалися з Макрідісом удвох проти одного захисника, і наш півзахисник зробив мені точну передачу на хід. Я вирішив пробити в ближній кут воріт, хоча багато форвардів, напевно, б'ють у дальній. Мені такі удари подобаються, і я їх відпрацьовую на тренуваннях.

Тренер у перерві попросив щільніше зіграти в обороні, не дати розбігтися, насамперед швидкому нападнику Кривошеєнко. Ну, і, зрозуміло, треба було забити другий м'яч. Тоді буде легко", - цитує гравця сайт ФК "Металург" (Донецьк).

Коментарі ()