Головне

Сергій Шищенко: "Рівень підопічних Олега Блохіна був високий"

09.09.2008 16:13 317 0

Нападник донецького "Металургу" Сергій Шищенко прокоментував у інтерв'ю офіційному сайту клубу матч його клубу проти російської команди ФК "Москва".

- Суперник у нас був достатньо серйозний, - говорить Сергій. - Рівень підопічних Олега Блохіна був високий, і для нас це була відмінна перевірка своїх можливостей. Та і для молоді такі спаринги дуже корисні. Не можна варитися у власному соку. Одна справа, коли ти граєш на базі проти якого-небудь колективу з нижчого дивізіону і зовсім інша справа, коли граєш на стадіоні при скупченні публіки проти учасника Кубку УЄФА.

- Як ти оцінюєш підсумок матчу?

- Судячи по результату, та і по грі теж, у першій половині ми виглядали краще за суперника. Ми прагнули виконати настановку нашого головного тренера. Щось нам вдалося, щось - ні. Ми продовжуватиме виконувати його вимоги і удосконалюватися з кожною грою. Але, звичайно ж, більше всього я незадоволений тим, що ми забагато пропустили. У іграх чемпіонату у нас 3 пропущених м'ячі, а в столиці Росії пропустили відразу 4 голи.

- Сергій, повертаючись трохи назад до матчу в Києві проти "Динамо", чим були обумовлені бурхливі обговорення після гри?

- Можу сказати, що нас захлеснули емоції. Зараз, коли пристрасті уляглися, можу сказати, що я не ображаюся на арбітрів. Я не та людина, яка на когось тримає образу. Всі ми виконуємо свою роботу. А те, що на футбольному полі був дух суперництва - так це ж чудово. Упевнений, що після такого матчу на трибунах стадіонів любителів футболу побільшає. Життя продовжується, і ми будемо намагатися у найближчих матчах порадувати наших шанувальників.

Коментарі ()