Головне

Фернандеш: Каддурі спровокував мене, нанісши кілька ударів у голову

01.09.2008 20:08 485 0
Португальський півзахисник донецького "Металурга" Ріккардо Фернандеш, який на 88-ій хвилині матчу з київським "Динамо" був вилучений, прокоментував цей епізод офіційному сайту клуба.

"Ми володіли м'ячем і захисник "Динамо" Бадр Каддурі грубо підкотився під Олександра Данилова, - говорить Фернандеш. М'яч пішов в аут, а хлопчики відразу вкинули його назад. Каддурі схопив м'яч і не віддавав його мені, хоча я хотів швидше його ввести в гру. І все-таки я забрав у нього м'яч, а він корпусом спробував мене відіпхнути. Він максимально близько до мене підійшов і почав щось говорити арабською, як я припускаю, якісь лайки. Потім Каддурі почав мене провокувати, несильно бити в скроню своїм чолом. Я не витримав і зробив рух головою. Однак я навіть не доторкнувся до нього, а він упав, як підкошений. З боку це виглядало, начебто його вбили.

- Ти шкодуєш, що такий інцидент стався?

- Безумовно. Хочу помітити, що подібне зі мною відбулося в перший раз за кар'єру. Це перша моя червона картка за неспортивну поведінку. Я перепрошую перед нашими уболівальниками, керівництвом клуба, тренерським штабом і моїми партнерами. Прошу зрозуміти, що марроканський футболіст "Динамо" Каддурі спровокував мене, нанісши кілька ударів у голову, а я зреагував на це неналежним чином.

Коментарі ()