Головне

Артем Челядинський: "Металург" міг і виграти

01.09.2008 13:49 402 0

Захисник "Металургу" із Запоріжжя прокоментував сайту "Шахтаря" результат гри команди із чемпіонами України:

- В принципі ми можемо бути задоволені результатом і грою, яку продемонстрували, але повинен визнати: помилок сьогодні ми допустили достатньо. Результат міг бути набагато краще, тобто "Металург" міг і виграти. Найголовніше, що ми, програючи після першого тайму з рахунком - 0:2, зуміли переламати гру і взяти очко в матчі з чемпіоном країни. Вважаю, що команда непогано виглядала в кінцівці зустрічі, якщо були б точніші в передачах, могли створити пару сповна гольових моментів біля воріт господарів.

- Що скажете про епізод, в якому був призначений пенальті у ворота Постранського?

- Мені не хочеться коментувати рішення арбітра, ви знаєте, що в нашому футболі це карається. Скажу просто: я не зрозумів, чому був призначений одинадцятиметровий, особисто я не побачив порушення правил у нашій штрафній. Ставити м'яч на точку чи ні, вирішувати лише судді, це його право. При подачі кутових завжди йде боротьба в штрафному майданчику, це нормальне явище, візьмемо, наприклад, матчі англійського або італійського чемпіонатів, за позицію бореться й захисник, й нападник...

- Артеме, "Металург" сьогодні узяв одне очко або втратив два?  

- Вважаю, потрібно говорити про те, що ми все-таки взяли очко. Адже команда програвала після першого тайму в два м'ячі. Звичайно, я не виключаю, що могли сьогодні і виграти, але, на мій погляд, нічийний результат сповна відповідає тому, що відбувалося на полі, принаймні, рахунок на табло - і з ним не посперечаєшся. Зараз потрібно працювати, а не ворожити, заслужили на перемогу чи ні, лише в цьому випадку прийдуть перемоги.

Коментарі ()