Головне

У "Десни" новий тренер

27.08.2008 13:56 411 0

Президент футбольного клубу "Десна-Партнер" Олексій Савченко сьогодні на зустрічі з деснянцями висловив слова подяки за роботу вже екс-головному тренеру Сергію Петровичу Кучеренку і представив команді нового головного тренера, ним став Олександр Рябоконь.

 У прийнятті такого рішення О.Ю Савченко звинуватив гравців команди і зазначив, що через їх "піші прогулянки" по полю він був вимушений прийняти рішення про зміну головного тренера.

Сергій Петрович подякував гравцям за роботу і побажав їм успіху.

Олексій Юрійович Савченко зазначив, що Чернігів для нього батьківщина і підкреслив, що нічого не пошкодує, щоб принести славу місту.

Новий головний тренер "Десни" Олександр Рябоконь на представлені сказав, що буде працювати над завданнями, які поставило керівництво клубу, і вже сьогодні він проведе бесіди з гравцями і визначиться з їх майбутнім.

Олександр Рябоконь має  досвід вищої ліги, українського та білоруського футболу.

Олександр Дмитрієвич був присутній на останій грі "Десни" з "Оболонню", і зазначив, що у нашої команди є характер, будь-яка інша команда у такому положенні (3:0 після першого тайму) впала б духом і кінцевий рахунок був би "не пристойним".

Сьогодні о 18:00 новий наставник "Десни" проведе перше тренування з командою.

fcdesna.com

Коментарі ()